Onze missie

De naam zegt het al; met StapjeBeter willen we mensen inspireren om een stapje in de goede richting te zetten.

Hoe kunnen we op onze eigen manier duurzamer worden? Welke stapjes, of ze nou groot of klein zijn, kunnen bijdragen aan een betere wereld?

Wat voor de één een kleine stap is, is voor de ander een grote sprong, maar we zijn ervan overtuigd dat vrijwel iedereen voor zichzelf een stapje kan zetten zonder dat hij of zij hiervoor hoeft in te leveren op tijd, geld of plezier.

Wie wij zijn

Chris

Ieder stapje helpt. Hoewel Chris zich (nog) geen voorloper acht op het gebied van duurzaamheid is hij wel op zoek naar hoe zijn huidige levensstijl groener en beter kan. Nieuwe innovaties op dit gebied maken hem blij.

Sascha

Sascha is al een aantal jaren op missie om haar persoonlijke leven duurzamer te maken. Ze is er dol op om ook anderen hiervoor te enthousiasmeren, maar doet dit liever door zelf het goede voorbeeld te geven in plaats van een ander iets op te dringen.

Doe jij ook mee?

We kunnen het niet alleen. Wij zijn altijd op zoek naar (gast)bloggers, tips en nieuwe samenwerkingen. Kan jij ons hierbij helpen? Neem dan snel contact met ons op!